Nyhet – workshops på Webbdagarna Stockholm 2017

 

I år erbjuder vi två interaktiva workshops på Webbdagarna, för dig som vill fördjupa dina kunskaper i ett mer deltagande format. Dessa workshops äger rum parallellt med kunskapsspåren den 21 och 22 mars. Antalet platser är begränsade och anmälan görs cirka två veckor före eventet.

Observera: Båda årets workshops är just nu fullbokade.

 

21 mars, 13.10-14.40

 

Workshop: Morgondagens marknadsavdelning – en crashcourse med Karin Zingmark och Eva Lundström

Välkommen till en workshop som syftar till att ge dig inspiration att driva förändring i din organisation. Vi kommer att gå igenom hörnstenarna som formar morgondagens marknadsavdelning, både ur ett kommersiellt men även ur ett kommunikativt perspektiv. I workshopform kommer vi därefter att arbeta med att definiera den moderna marknadsavdelningens syfte, mål och utmaningar.

  • Morgondagens marknadsavdelning: Omvärld, kommunikation, resultat och organisation
  • Utmaningar och möjligheter i en digital era – vilka är de och hur tacklar vi dem?
  • Syfte och mål med marknadsavdelningen – vilken roll bör man ta?

Du behöver inte dator för att delta, kom laddad för inspiration och diskussion!

 

22 mars, 13.10-14.40

 

Workshop: Redigera din egen text – 7 steg för responsiva texter, med textexperten Anna Hass.

Välkommen till en workshop​ som lär dig att skriva texter anpassade för responsiva miljöer, där du även själv får delta genom att redigera din egen text.​ Du får också djupare kunskaper och verktyg för att skriva och redigera fram effektiva texter, på ett effektivt sätt. Dessutom får du med dig de bästa argumenten för att ​övertyga ​dina kollegor att ni ska förändra och förnya texterna. Få ​dem att inse vikten av att redigera responsivt. Det blir inte mer konkret än så här.

  • 7 viktiga grepp för effektiva texter i responsiva miljöer
  • Vi analyserar och diskuterar exempel
  • Du redigerar din text​,​ steg för steg​,​ med stöd av ​Anna Hass

Skicka din text i förväg, så får du personlig återkoppling.​ Eller ta bara med dig en viktig text som du vill arbeta med. Du har en bättre text med dig hem, när passet är slut. Om du inte har en text med dig finns det material på plats. Du behöver inte dator för att delta.