Partners

Klicka på logotyperna för att läsa mer om varje partner.

Guldpartner: 
Valtech

Valtech

Valtech

I allt det vi gör fokuserar vi på att skapa värde genom att förena strategi, kreativitet och teknik. Vi tror på lättrörliga arbetssätt och nära samarbeten. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men också i New York, London och Sydney. I Sverige är vi just nu 230 personer. Vi samlar olika specialister under ett och samma tak, var och en bäst på sin sak. Det är i mötet mellan människor som magin uppstår. 

http://www.valtech.se
Mogul

Mogul

Mogul

Vi arbetar för att förbättra människors vardag på arbetet såväl som privat. Vi skapar helt nya digitala erbjudanden som stärker våra kunders position på marknaden. Vi arbetar alltid användarcentrerat. Vi är rådgivare till våra kunder och stödjer dem inom strategi, koncept, design, utveckling och optimering. Vårt perspektiv är att alla kunders digitala satsningar är förändringsprojekt som ska vara affärsdrivande och ge en effektivare verksamhet. 
 
Läs mer här: http://www.mogul.com/
http://www.mogul.com/
Creuna

Creuna

Creuna

Creuna är en av Nordens ledande digitala byråer med 350 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi arbetar gränsöverskridande, både när det gäller uppdrag, kunder och vår egen utveckling. Kommunikation, design och UX. Utveckling, test och analys. Vi är många och vi kan mycket. I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Oavsett uppdragsgivare eller uppdrag står upplevelsen i centrum. Och vi nöjer oss inte förrän den är perfekt. Bland våra svenska kunder finns Stockholms stad, Roxtec, SVT, Riksdagen, Akademibokhandeln, Libresse, Liseberg och AMF Fastigheter.
 
Lär känna oss bättre på www.creuna.se.
http://www.creuna.se/
Adobe

Adobe

Adobe

Oavsett om det är en app för smarttelefon eller surfplatta, ett spel, en video, en digital tidskrift, en webbsida eller en onlineupplevelse är chansen stor att den skapades med hjälp av Adobe-teknik. Våra verktyg och tjänster ger kunderna möjlighet att ta fram banbrytande digitalt material, distribuera det i olika medier och sedan kontinuerligt mäta och optimera materialet utifrån uppgifter om användarna. Genom att tillhandahålla kompletta lösningar för skapande av digitala medier och datadriven marknadsföring hjälper vi företag att förbättra kommunikationen, stärka sina varumärken och i slutänden göra bättre affärer.

Inom området digitala medier är Adobes redigeringslösningar branschledande, vilket gör att våra kunder effektivare kan producera, distribuera och tjäna pengar på digitalt material. Inom digital marketing tillhandahåller Adobe de mest innovativa lösningarna för att optimera reklamkampanjer och maximera avkastningen på marknadsföringsbudgeten.

http://www.adobe.com/se/
EPAM

EPAM

EPAM

Since 1993, EPAM has helped the world’s leading companies imagine, design, engineer, and deliver technology that truly drives business results. Today, we are more than developers – we are the Digital Engagement, Strategy, and Mobility experts who will transform the way your customers engage with your brand.

http://www.epam.com/
B3IT

B3IT

B3IT

B3IT, Episerver Premium Solution Partner, har en erkänd kompetens inom molnbaserade webblösningar baserade på Microsoft Azure.

Vi har samlat 400 av de bästa konsulterna i branschen, typiskt med mer än 10 års erfarenhet, som ger oss värdefull kunskap och metodik inom teknik, ledning, strategi och användarupplevelse. Det gör oss till en one stop shop för digitala transformationer.

http://www.b3it.se
Microsoft

Microsoft

Microsoft

Tillsammans skapar vi nya möjligheter genom digitalisering

För Microsoft är teknik en del av allt. När mängden data i världen är obegränsad skapar det möjligheter som vi aldrig sett förut. Det innebär att vi kan leva bättre, jobba smartare, komma varandra närmare och utveckalas snabbare.

Tillsammans med våra partner utvecklar vi tjänster och lösningar som hjälper kommersiella kunder och offentlig sektor att förbättra sin dagliga verksamhet. Vi hjälper er att ta vara på de nya möjligheter som tekniken medför, på ett enkelt, välbekant, tryggt och omvälvande sätt.

Det går att kalla detta för digitalisering, vi kallar det nya möjligheter. 

https://enterprise.microsoft.com/sv-se/
Silverpartner: 
Sitevision

Sitevision

Sitevision

SiteVision AB är ett svenskt företag som utvecklar den ledande portal- och webbpubliceringsplattformen SiteVision. SiteVision används idag av tusentals webbplatser, bl.a. Skatteverket, SBAB Bank, Telenor och mer än en tredjedel av Sveriges kommuner. SiteVision är snabbt att komma igång med, modulbaserat, utbyggbart via öppna gränssnitt och mycket kostnadseffektivt.

Undersökningar som företaget Web Service Award har genomfört bland webbplatsansvariga i Sverige visar att SiteVision gång efter gång har flest nöjda användare av alla aktörer i branschen. Välkommen att besöka eller kontakta oss så visar vi varför.

http://www.sitevision.se
IBM

IBM

IBM

IBM är ett kognitivt lösnings och molnplattforms -företag som arbetar med digital transformation av företag och branscher. Med verksamhet i över 170 länder och med innovation som en central del av sin strategi levererar IBM branschanpassade lösningar inom kognition, moln, big data och analys, säkerhet, mobilitet och samverkan. Kom och träffa oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

https://www.ibm.com/se-sv/
Sogeti

Sogeti

Sogeti

Med tung IT-kompetens blandat med kreativitet och nyfikenhet utvecklar vi innovativa digitala tjänster och produkter. Utveckling av webbplatser, intranät, mobila lösningar, Internet of Things-lösningar och e-handel är vår hemmaplan. Bland våra kunder finns bland andra Axfood, HSB, Länsförsäkringar, Region Skåne, Sandvik, SCA och Upplands Lokaltrafik. Vi är 1150 medarbetare som alltid finns nära dig på något av våra 21 kontor runt om i Sverige. Globalt är vi 20 000 medarbetare i 15 länder.
Vi är partners med EPiServer, Microsoft, IBM, Xamarin, Drupal och Umbraco.

Läs mer på www.sogeti.se

http://www.sogeti.se/
Antrop

Antrop

Antrop

På Antrop är vi övertygade om att riktigt bra tjänster föds ur insikter om kundernas behov. Vi hjälper dig förstå dina kunder på djupet och utifrån det designa framgångsrika tjänster. Antrop är en UX-och tjänstedesignbyå som hjälper företag skapa branschledande digitala tjänster och kundfokuserade organisationer. Kundinsikt, design och innovation är våra hjärtefrågor för att du ska få lojala kunder.

http://www.antrop.se/
Siteimprove

Siteimprove

Siteimprove

Siteimprove transforms the way organizations manage and deliver their digital presence. With the Siteimprove Intelligence Platform, you gain complete visibility and deep insights, empowering you and your team to measure what matters, drive accountability, and act with certainty.
 
Imagine the day where every aspect of your digital presence operates as intended: your brand is consistent, errors are a thing of the past, and website issues are always prioritized. Most importantly, certainty is the norm.
 
With Siteimprove by their side, more than 5,000 organizations around the world outperform the status quo every day.
http://siteimprove.com/sv/
Triggerbee

Triggerbee

Triggerbee

Med Triggerbee kommer du snabbt igång med datadriven marknadsföring och höjer konverteringsgraden på din webbplats till taket. Identifiera dina besökare och segmentera dem i realtid baserat på deras intresse. Genom att integrera tjänsterna du redan använder och tycker om så kan du automatisera din säljprocess, öka konverteringen med personligt anpassade erbjudanden, och samtidigt bygga upp din e-postdatabas. 

https://triggerbee.com/sv
Automic Software

Automic Software

Automic Software

Mer information kommer inom kort.

http://automic.com
Pricise

Pricise

Pricise

Pricise är en helt ny och unik prismotor som integreras med företagets affärssystem. Lösningen ger möjlighet att med järnhand kontrollera och styra strategiska prisbeslut och att hålla alla prislistor ständigt uppdaterade under tiden som affärssystemet sköter transaktionerna. Med Pricise kan företag säkerställa att alla priser, på alla marknader och i alla kanaler, alltid ligger rätt i förhållande till kundbehov, marknadens förutsättningar och resultatkrav. Därmed förbättras priskontrollen, lönsamheten och kundnöjdheten i ett enda slag.

http://www.pricise.com
IP Label

IP Label

IP Label

Experten på digitala prestanda.

Sedan 2001 har ip-label hjälpt företag att hantera och optimera sina digitala tjänster med lösningar för att mäta och analysera kvaliteten på användarupplevelsen. Vår Application Performance Management lösning är den mest kompletta lösningen på marknaden och hjälper företag att hålla sina löften – och behålla sina kunder.

http://www.ip-label.se/
Svensk e-identitet

Svensk e-identitet

Svensk e-identitet

Svensk e-identitet AB med huvudkontor i Uppsala är specialiserade på molntjänster för inloggning och signering till webbplatser och applikationer. Produkterna stödjer Single Sign On och tvåfaktorsinloggning. Tjänsterna är säkra, kostnadseffektiva och enkla att införa och förvalta. Kunderna finns inom alla branscher, den gemensamma nämnaren är ett behov av smidiga och säkra tjänster för inloggning och signering. Företaget sysselsätter ca 20 personer och ägs av de tre grundarna som alla jobbar i verksamheten. Läs mer på www.e-identitet.se

www.e-identitet.se
Informatica

Informatica

Informatica

Att sätta kunden i centrum i en digital värld, betyder att också sätta data i centrum. Informatica är ett globalt IT-företag som hjälper verksamheter över hela världen att använda data som en strategisk tillgång och konkurrensfaktor. Med våra lösningar för datahantering får företag ren, säker och tillgänglig data för bättre insikter och beslutsfattande, effektivare marknadsföring och rätt kundupplevelser.

Vi erbjuder bland annat lösningar för big data, intelligent marketing data lake; PIM, masterdata för 360-graders vy av kunder, produkter och relationer; datakvalitet och validering av kontaktdata.

https://www.informatica.com/se/marketing.html
Liana Technologies

Liana Technologies

Liana Technologies

Liana Technologies is an agile marketing and communications technology house from Finland working internationally from offices in Stockholm, Hong Kong, Dubai, Munich, Paris, Hamburg, Oulu and Helsinki. Our mission is simple: to save the marketing and communications professionals from non-user friendly tools and a maze of suppliers. With easy-to-use high-quality tools all in one place, we are fulfilling our dream. 

http://www.lianatech.se
Bronspartner: 
Freespee

Freespee

Freespee

Freespee is the only customer communication platform that allows businesses and their website visitors or app users to talk in real-time via any interface (means), typed or spoken.

Freespee's Conversation Cloud is designed to humanise online commerce operations and drive better customer engagement. The Conversation Cloud enables online business to see their website visitors and app users, see the conversation being had with those customers and use them to trigger specific and relevant actions to help tailor the customer experience and drive conversion.

Freespee is trusted by some of the world's leading businesses including Allianz, Lloyds, eBay, Virgin, Fiat, Marriott Hotels and Peugeot to enable millions of customer conversations every month. The company, which has raised a total of $17.25m to date, was founded by Swedish software engineers in 2009 and is headquartered in London with offices in Uppsala, Paris, Cologne and Barcelona.

https://www.freespee.com
Ranktrail

Ranktrail

Ranktrail

RankTrail AB som är ett SaaS bolag med en egenutvecklad mjukvara som hjälper RankTrails kunder att komma högre på Google, få fler besökare och därmed fler kunder.

RankTrail är ett svenskt bolag med allt från enmansbolag till stora multinationella koncerner som kunder. Den gemensamma nämnare är att bolagen vill få kontroll och samtidigt ranka högre på Google på ett kostnads- och tidseffektivt sätt. 

http://www.ranktrail.se
Utställare/partner: 
Tromb

Tromb

Tromb

Tromb arbetar med digital affärsutveckling. Vi utvecklar kundunika tjänster som hjälper företag och organisationer att prestera maximalt. Vi kallar oss digitala upptäcktsresande och mixar lång branchkunskap med spännande teknik och användbarhet för att skapa direkt värde åt våra kunder.

http://tromb.com/
IP Only

IP Only

IP Only

IP-Only är ett telekomföretag som arbetar med fiber och digitala affärslösningar. Med ett fibernät som sträcker sig från Amsterdam till norra Sverige levererar IP-Only skalbara nättjänster, cloud och datacenter som ger dig mer tid över till att fokusera på rätt saker. Prata med oss.

http://www.ip-only.se
UpTrail

UpTrail

UpTrail

Uptrail gör det möjligt för människor att söka jobb var de än är, via mobilen, på mindre än 30 sekunder.

https://www.uptrail.com/sv/om-uptrail
Efterfestspartner: 
Acando

Acando

Acando

Mer information kommer inom kort.

www.acando.se
Itch

Itch

Itch

Mer information kommer inom kort.

http://itch.design
Samarbetspartner: 
Afonso

Afonso

Afonso

Afonso tar med design, koncept och utveckling fram kreativa och nyskapande lösningar inom webb, mobila applikationer och digital media.  Genom att förstå våra kunders affärsmodeller, system och marknader utvecklar och konkretiserar vi idéer och koncept.

http://www.afonso.se
Conversionista!

Conversionista!

Conversionista!

Conversionista är nr 1 på online-konvertering i Sverige.

Conversionista hjälper företag att förbättra konverteringsgraden genom att:

- Förstå besökare genom visuell analys av sidor och genomgång av webbanalysdata

- Ta fram konkreta förbättringsförslag baserade på lång erfarenhet och kunskaper om konsumentpsykologi på nätet

- Mäta och A/B-testa konverteringsgrad och resultatet för de olika förbättringsförslagen

Träffa Conversionista i deras monter, för Live Utvärdering av DIN webb.

 
http://www.conversionista.se/
MeetApp

MeetApp

MeetApp

MeetApp är Sveriges marknadsledande mötes och event app som förvandlar din publik till aktiva deltagare.

Med din egen designade app, byggd av MeetApp, får du maximal utväxling av dina deltagares engagemang innan, under och efter ditt möte eller event.Använd MeetApp för alla dina möten och events – stora eller små, interna eller externa – inom privat och offentlig sektor, för t.ex. konferenser, kundmöten, workshops, kickoffer och utbildning. Kontakta oss för mer information på mats@meetappevent.com eller 070-38 78 355!

https://meetappevent.com/sv/
DIK - Facket för kultur och kommunikation

DIK - Facket för kultur och kommunikation

DIK - Facket för kultur och kommunikation

DIK är facket för dig som arbetar eller studerar inom kultur och kommunikation.

http://www.dik.se/
Tack till: 
Flarie

Flarie

Flarie

Flarie är en app där användarna spelar roliga enkla spel tillsammans med andra och tävlar om riktiga priser. Appen innehåller massvis med olika spel som inför varje ny tävling kan designas om och anpassas efter företag eller organisationer som vill få en ung målgrupp att umgås med deras varumärke i en positiv miljö.

http://www.flarie.com
Ugglapraktiken - Massage & Wellness at Work

Ugglapraktiken - Massage & Wellness at Work

Ugglapraktiken - Massage & Wellness at Work

Ugglapraktiken är marknadsledande inom rikstäckande företagsmassage och friskvård (Workplace Wellness). Företaget har en specialinriktning mot it/gaming/techföretag. I Stockholm och Göteborg finns våra två mottagningar för privatpersoner. Ugglapraktiken arbetar med innovativa, proakiva kundorienterade lösningar, och vill ligga långt framme i digitala processer.

Ugglapraktiken is the leader in nationwide corporate massage and wellness (Workplace Wellness). We have a special focus on cyber/gaming/techcompanies. We also have two clinics for individuals, in Stockholm and Gothenburg. Ugglapraktiken worked with innovative, proactive customer-oriented solutions, and want to be at the forefront of digital processes. 

www.ugglapraktiken.se
Upright Media

Upright Media

Upright Media

Upright Media är experter på transparent digital teknik. Vi erbjuder unika lösningar inom digital skyltning.

http://www.uprightmedia.se/sv-SE
Vitamin Well

Vitamin Well

Vitamin Well

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva.

Då vi hade svårt att hitta en vitamindryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen även på utländska marknader, bestämde vi oss för att ta fram en helt egen dryck. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.

Och det visade sig att fler ville ha den. Idag, 8 år och fyra funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. Men resan slutar inte här. Vi kommer alltid sträva efter att ta fram ännu bättre, ännu smartare och ännu godare drycker.

https://www.vitaminwell.se
Barebells

Barebells

Barebells

Mer information kommer inom kort.

https://barebells.se
Koncept & event

Koncept & event

Koncept & event

Mer information kommer inom kort.

http://www.konceptochevent.se