Nyhet – tre föreläsningar speciellt för dig som jobbar inom offentlig sektor

 

Parallellt med programmet på stora scenen dag 1, mellan kaffepaus och lunch, har vi skapat ett block specialdesignat för dig som jobbar inom, eller med, offentlig sektor. Här får du ta del av tre föreläsningar om digitala möjligheter och utmaningar för den offentliga verksamheten, föreläsningar som ger både inspiration och konkreta tips och råd. Ingen föranmälan behövs, välkommen till sal C1+C2 på plan 2!

Tid: 10.35 – 12.00, den 21 mars (fördelat på tre föreläsningar)

Program

 

  • 10.35 – 11.05 Hans Renman, utbildningsentreprenör: Så kan offentlig sektor ta täten i digitaliseringen

Digitaliseringen av samhället påverkar i grunden villkoren för både individer, företag, organisationer och offentlig sektor. Den offentliga sektorn har hittills varit ganska bra på att utnyttja teknik till att automatisera administrativa processer, men står nu inför möjligheten till omfattande förändringar även när det gäller själva kärnverksamheterna inom till exempel skola, vård och omsorg. 

Hans Renman inleder vårt specialblock för offentlig sektor med en inspirerande och tankeväckande föreläsning kring vilka förändringar och digitala trender som påverkar transformationen av offentlig sektor. 

Särskilt fokus sätts på den offentliga sektorns behov av att i tider av snabb förändring vässa sin innovationsförmåga och på det ökade ansvaret för digital utveckling som nu i allt högre grad börjar vila på både chefer och medarbetare. 

 

  • 11.05 – 11.35 Case: Erfarenheter, råd och tips – så jobbar vi digitalt inom offentlig sektor

Talare och mer information kommer inom kort.

 

  • 11.35 – 12.00 Offentlig sektor och sociala medier

Sociala medier är en unik plattform för dialog med medborgare, användare, besökare och kunder. Hur ser det sociala landskapet ut inom offentlig sektor just nu och hur tar man närvaron på sociala plattformar till nästa nivå? Talare presenteras inom kort.