Missa inte efterfesten 21 mars!

På kvällen den 21 mars bjuder vi – i samarbete med Acando & itch – på en påkostad efterfest med extra allt. Eller vad sägs om en fest i två våningsplan med DJ, lounge, spännande mat, öl, vin, alkoholfri dryck, milsvid utsikt över Stockholm och Riddarfjärden från de stora terrasserna...och mycket mer. Efterfesten är helt kostnadsfri för Webbdagarnas deltagare och äger rum på Acandos kontor på Vasagatan 16, bara ett stenkast från Waterfront, med start klockan 19.00.

Begränsat antal platser finns. Det går alltså inte – som tidigare meddelats – att förboka sin plats på festen utan först till kvarn gäller på plats. Detta för att alla ska ha samma möjlighet att delta. Du behöver visa upp din namnbricka för att komma in. Frågor? Hör av dig på webbdagarna@idg.se.
 

Specialpris för startups, studenter & non-profits

Vår vision med Webbdagarna Stockholm är att skapa Sveriges mest inspirerande mötesplats för alla som arbetar med – eller kommer att arbeta med – digitala kanaler. Vi vill även att mötesplatsen ska vara så varierad och tillgänglig som möjligt. Därför kan vi i år erbjuda ett begränsat antal platser till specialpris för startups, studenter och non-profit organisationer.

Dessa priser gäller:

  • Startups: 4 450:- ex. moms
  • Non-profits: 4 450:- ex. moms (avser organisationer med 90-konton)  Slutsåld
  • Studenter: 950:- ink. moms

För förfrågan om plats: skicka ett mail till webbdagarna@idg.se och beskriv kort din verksamhet/utbildning – så återkommer vi så snart vi kan till dig.
 

Vill du bevaka Webbdagarna?

Är du journalist, fotograf, bloggare eller jobbar inom media och är intresserad av att bevaka Webbdagarna? Kontakta oss på webbdagarna@idg.se för att ansöka om press- eller bloggpass. Specificera gärna vilka talare och ämnen du är särskilt intresserad av att bevaka samt relevant läsarstatistik och målgruppsbeskrivning.