Specialpris för startups, studenter & non-profits!

Vår vision med Webbdagarna Stockholm är att skapa Sveriges mest inspirerande mötesplats för alla som arbetar med – eller kommer att arbeta med – digitala kanaler. Vi vill även att mötesplatsen ska vara så varierad och tillgänglig som möjligt. Därför kan vi i år erbjuda ett begränsat antal platser till specialpris för startups, studenter och non-profit organisationer.

Dessa priser gäller:

  • Startups: 4 450:- ex. moms
  • Non profits: 4 450:- ex. moms
  • Studenter: 950:- ex. moms

Samtliga ovanstående biljetter är för tillfället uppbokade.

För förfrågan om plats: skicka ett mail till webbdagarna@idg.se och beskriv kort din verksamhet/utbildning – så återkommer vi så snart vi kan till dig.

Vill du bevaka Webbdagarna?

Är du journalist, fotograf eller jobbar inom media och är intresserad av att bevaka Webbdagarna? Kontakta Anna Nilsson, eventchef Webbdagarna, på anna.nilsson@idg.se för att ansöka om presspass.

Bloggpass

Vi delar ut ett begränsat antal bloggpass till varje event. Specificera gärna vilka talare och ämnen du är särskilt intresserad av att bevaka samt relevant läsarstatistik och målgruppsbeskrivning. Bifoga även en länk till din blogg. Kontakta Anna Nilsson, eventchef Webbdagarna, på anna.nilsson@idg.se för att ansöka om bloggpass.

Ladda ner Webbdagarnas app

Ladda ner Webbdagarnas officiella app för information om årets program, talare och deltagare. Glöm inte att lägga till din personliga profil i deltagarlistan. Deltagarlistan ger dig en överblick över vilka andra som befinner sig på plats och vad de är intresserade av att diskutera. Du kan lägga till intressanta kontakter direkt i din telefonbok.