Partners

Klicka på logotyperna för att läsa mer om varje partner.

Guldpartner: 
AdRoll

AdRoll

AdRoll

Attract new prospects, convert customers, & grow customer value with AdRoll — the retargeting + prospecting platform of choice for over 30000 businesses.

https://www.adroll.com/
Silverpartner: 
Sogeti

Sogeti

Sogeti

Med tung IT-kompetens blandat med kreativitet och nyfikenhet utvecklar vi innovativa digitala tjänster och produkter. Utveckling av webbplatser, intranät, mobila lösningar, Internet of Things-lösningar och e-handel är vår hemmaplan. Bland våra kunder finns bland andra Axfood, HSB, Länsförsäkringar, Region Skåne, Sandvik, SCA och Upplands Lokaltrafik. Vi är 1150 medarbetare som alltid finns nära dig på något av våra 21 kontor runt om i Sverige. Globalt är vi 20 000 medarbetare i 15 länder.
Vi är partners med EPiServer, Microsoft, IBM, Xamarin, Drupal och Umbraco.

Läs mer på www.sogeti.se

http://www.sogeti.se/
Svensk e-identitet

Svensk e-identitet

Svensk e-identitet

Svensk e-identitet AB med huvudkontor i Uppsala är specialiserade på molntjänster för inloggning och signering till webbplatser och applikationer. Produkterna stödjer Single Sign On och tvåfaktorsinloggning. Tjänsterna är säkra, kostnadseffektiva och enkla att införa och förvalta. Kunderna finns inom alla branscher, den gemensamma nämnaren är ett behov av smidiga och säkra tjänster för inloggning och signering. Företaget sysselsätter ca 20 personer och ägs av de tre grundarna som alla jobbar i verksamheten. Läs mer på www.e-identitet.se

www.e-identitet.se
Samarbetspartner: 
Afonso

Afonso

Afonso

Afonso tar med design, koncept och utveckling fram kreativa och nyskapande lösningar inom webb, mobila applikationer och digital media.  Genom att förstå våra kunders affärsmodeller, system och marknader utvecklar och konkretiserar vi idéer och koncept.

http://www.afonso.se
Marknadsföreningen i Malmö

Marknadsföreningen i Malmö

Marknadsföreningen i Malmö

Marknadsföreningen i Malmö (MiM) ska vara den ledande och mest inspirerande mötesplatsen inom både kommunikation och marknadsföring, i Sydvästra Skåne. Föreningen är ideell och grundades 1932. Idag är MiM ett av Sydsveriges största nätverk för människor som jobbar med information, marknadsföring, kommunikation, reklam etc, både inom företag och offentlig förvaltning.

Utifrån ledorden kvalitet, nytänkande och kompetensutveckling bidrar MiM till att ge medlemmarna möjlighet att utbyta erfarenheter, höja sin professionalism och kompetens samt att knyta kontakter och umgås under trevliga former.

http://mim.m.se/