Partners

Klicka på logotyperna för att läsa mer om varje partner.

Guldpartner: 
Mogul

Mogul

Mogul

Vi arbetar för att förbättra människors vardag på arbetet såväl som privat. Vi skapar helt nya digitala erbjudanden som stärker våra kunders position på marknaden. Vi arbetar alltid användarcentrerat. Vi är rådgivare till våra kunder och stödjer dem inom strategi, koncept, design, utveckling och optimering. Vårt perspektiv är att alla kunders digitala satsningar är förändringsprojekt som ska vara affärsdrivande och ge en effektivare verksamhet. 
 
Läs mer här: http://www.mogul.com/
http://www.mogul.com/
Creuna

Creuna

Creuna

Creuna är en av Nordens ledande digitala byråer med 350 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi arbetar gränsöverskridande, både när det gäller uppdrag, kunder och vår egen utveckling. Kommunikation, design och UX. Utveckling, test och analys. Vi är många och vi kan mycket. I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Oavsett uppdragsgivare eller uppdrag står upplevelsen i centrum. Och vi nöjer oss inte förrän den är perfekt. Bland våra svenska kunder finns Stockholms stad, Roxtec, SVT, Riksdagen, Akademibokhandeln, Libresse, Liseberg och AMF Fastigheter.
 
Lär känna oss bättre på www.creuna.se.
http://www.creuna.se/
Försäkringskassan

Försäkringskassan

Försäkringskassan

Vi är tryggare tillsammans! Den idén har skapat Försäkringskassan.
 
Vår IT-avdelning har drygt 900 anställda över hela Sverige och jobbar med att utveckla och drifta allt IT-stöd som behövs för att administrera socialförsäkringen. Vi ska vara en av de centrala aktörerna i utvecklingen av tekniska lösningar för svenska myndigheter. Vi ligger långt framme när det gäller digitalisering och genom att ständigt utveckla oss själva och genom samverkan med andra vassa IT-aktörer ska vi komma ännu längre. 
https://www.forsakringskassan.se
Silverpartner: 
Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

WebPay - den kompletta betalväxeln för dig som vill ge dina kunder en större valfrihet.

Med WebPay kan du ta betalt med Kort, Faktura, Direktbank, Delbetalning, Mobil eller Plånbok.

http://www.sveawebpay.se/
Valtech

Valtech

Valtech

I allt det vi gör fokuserar vi på att skapa värde genom att förena strategi, kreativitet och teknik. Vi tror på lättrörliga arbetssätt och nära samarbeten. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men också i New York, London och Sydney. I Sverige är vi just nu 230 personer. Vi samlar olika specialister under ett och samma tak, var och en bäst på sin sak. Det är i mötet mellan människor som magin uppstår. 

http://www.valtech.se
beebyte

beebyte

beebyte

Högpresterande, lätthanterliga och skalbara virtuella servrar hostade i Sverige. Med över ett decennium i cloud och hosting -branschen vet personalen på beebyte hur man bygger snabba, stabila och konkurrenskraftiga molnlösningar som finns där dygnet runt för att leverera stabila tjänster till våra kunder.

https://www.beebyte.se/
Samarbetspartner: 
Afonso

Afonso

Afonso

Afonso tar med design, koncept och utveckling fram kreativa och nyskapande lösningar inom webb, mobila applikationer och digital media.  Genom att förstå våra kunders affärsmodeller, system och marknader utvecklar och konkretiserar vi idéer och koncept.

http://www.afonso.se
Tack till: 
Flarie

Flarie

Flarie

Flarie är en app där användarna spelar roliga enkla spel tillsammans med andra och tävlar om riktiga priser. Appen innehåller massvis med olika spel som inför varje ny tävling kan designas om och anpassas efter företag eller organisationer som vill få en ung målgrupp att umgås med deras varumärke i en positiv miljö.

http://www.flarie.com
Inet

Inet

Inet

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla. Verksamheten startades år 2000, omsätter 600 miljoner kronor och har idag 75 välutbildade och lyhörda medarbetare. Huvudkontoret ligger i Sisjön i Göteborg. Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2015 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2014 av Prisjakt och Årets e-handlare 2015 av Pricerunner.

https://www.inet.se