Specialpris för startups, studenter & non-profits!

Vår vision med Webbdagarna Göteborg är att skapa Sveriges mest inspirerande mötesplats för alla som arbetar med – eller kommer att arbeta med – digitala kanaler. Vi vill även att mötesplatsen ska vara så varierad och tillgänglig som möjligt. Därför kan vi i år erbjuda ett begränsat antal platser till specialpris för startups, studenter och non-profit organisationer.

Dessa priser gäller:

  • Startups: 3 950:- ex. moms
  • Non-profits: 3 950:- ex. moms (avser organisationer med 90-konton)
  • Studenter: 950:- ink. moms

För förfrågan om plats: skicka ett mail till webbdagarna@idg.se och beskriv kort din verksamhet/utbildning – så återkommer vi så snart vi kan till dig.

Vill du bevaka Webbdagarna?

Är du journalist, fotograf, bloggare eller jobbar inom media och är intresserad av att bevaka Webbdagarna? Kontakta John Sundström, marknadschef för Webbdagarna, på john.sundstrom@idg.se för att ansöka om press- eller bloggpass. Specificera gärna vilka talare och ämnen du är särskilt intresserad av att bevaka samt relevant läsarstatistik och målgruppsbeskrivning.

Testa Virtual Reality i utställningsområdet

Som deltagare har du fri tillgång till utställningsområdet, som i år kommer att vara fullspäckat med spännande aktiviteter och upplevelser. Bland mycket annat kan du prova HTC Vive – världens kanske allra mest hyllade VR-glasögon just nu. Har du inte provat VR tidigare, så är det här det perfekta tillfället. Vi garanterar en minnesvärd upplevelse.