Beställ en företagsintern kurs – spara pengar och lär er mer

Alla våra kurser kan även genomföras specifikt för ett visst företag eller avdelning. Det är ett perfekt sätt att sprida aktuell kunskap om digitala ämnen i hela organisationen. Ni väljer mellan en kurs med samma innehåll som på våra ordinarie kurser – eller en helt skräddarsydd kurs som är anpassad efter just era förutsättningar och data. Antingen genomför vi kursen hos er eller så kommer ni hit till oss. Vilket upplägg ni än väljer så lovar vi att ni blir nöjda.
 

Vill du veta mer eller få ett prisförslag? Maila oss på webbdagarna@idg.se

Eller ring John Sundström på 08-453 61 01
 

Fem fördelar med att beställa företagsinterna kurser av oss

  Gemensamt: ni får en gemensam kunskapsplattform i aktuella digitala ämnen

  Flexibelt: ni kan själva välja datum som passar er

  Anpassat: vi kan anpassa innehållet efter just era förutsättningar

  Förmånligt: vi erbjuder specialpris om ni är en större grupp

  Bekvämt: vi kan genomföra kursen/kurserna hos er om ni önskar

 

Citat från tidigare kunder

  • "Mycket bra kurs och jag och alla deltagare är mycket nöjda. Kursledaren gjorde ett fantastiskt bra jobb och var väl förberedd" – Åsa Stanaway, Försäljningschef, Västmanlands kommuner och landsting – som beställde en företagsintern version av kursen Filma med iPhone & iPad.
  • "Mycket positiv feedback från deltagarna och alla tyckte det var jättekul. Både upplägget på dagen och Martins sätt att lära ut får toppbetyg!" – Maria Karlsson, Webbkommunikatör, Borås Stad – som beställde en företagsintern version av kursen Filma med iPhone & iPad.